God efterrätt- Ingefärspäron

Päron med en härlig smak av Ingerfära… I går när jag var på affären så blev jag så himla sugen på Ingerfära. En stark favorit smak hos mig :0) Köpte päron som jag skalade och delade i fyra delar. Kokade upp en sockerlag med stora bitar av Ingerfära i, som päronen sedan fick koka sig mjuka i. Skålen med det goda i fick sedan stå och dra flera timmar tills det var dags att äta efterrätt, Ingefärspäron med Vaniljglass! Älsklingen kom hem efter en vecka i huvudstaden, då känns det lite extra roligt att göra en god middag.

En härlig helg till er alla!

En kommentar

  1. Hej Matilda!

    Åh, vad gott det låter! 🙂 Jag har funderat på att testa det där flera gånger men det har aldrig blivit av me nu blir jag ju jättesugen. Tack för tips och recept vännen, nu får det allt testas. 🙂

    Jag hoppas att du och familjen får en riktig fin lördagkväll. Blir det Melodifestivalen?

    Kram Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *