Te- The Spice Tree

My Sweet Love The Spice Tree…. Är ett supergott te som jag fick i julklapp. Smaken är lite svår att beskriva, men innehållet är Svartte, jordgubbar, rabarber, äpple, tranbär, blad samt aromer. Ååå så gott det är.  Jag skrev ju om Kusmi te för något inlägg sedan, om att det blivit en ny favorit – här är en favorit till :0) Ett plus är ju också att burken är så fin, jag och burkar ni vet 😉

Tekannan i glas som är så fin kommer från GRANIT.

TACK SNÄLLA FIA

I kväll skall jag på Friskis & Svettis  – hur nu det skall gå…. Urdumt nog har jag inte tränat på säkert 9 år!!! Illa ;( Sista jag tränade på Friskis gick jag på deras Intensivpass på Fridhemsplan och tyckte det var superkul. Jag hoppas jag kan komma till den typen av pass igen så småningom och tycka det samma 🙂 Jag är tyvärr en person som går in för saker och ting till 100 % en kort period och sedan kan det typ vara, så är det med allt och så vardet sist (för 9-10 år sedan) med träningen… flera pass i veckan tills jag inte orkade mer. Den här gången skall jag ta det lungt och målet får bli att ta mig till passet idag, har ingen ursäkt för att slippa förutom en, ägen ingen sport Bh, men det löser jag på vägen dit.

Hoppas du får en bra dag! Jag återkommer om jag överlever BASpasset ikväll 😉 Så jä..a illa är det med min kondis.

12 kommentarer

 1. carroP skriver:

  Hej M!
  jag undrar vart du har köpt burkarna till tvättmedel? finns det någon hemsida eller säljs de någonstans i G? Är sugen till min tvättstuga!
  kram carro

  • Matilda till Carro skriver:

   Ja, visst är burkarna härliga! Många av burkarna finner du på Designforum här i G. Om de har just den burken är jag osäker på, jag har fått min från Växjö. MIQUE i Sthlm har jag sett har massor, massor och lika så på nätet finns det flera företag som sälger. Googla på Boite a lessive så hittar du säkert något bra ställe. Hoppas du hittar på burken och jag lovar, du kommer att bli fast… en burk = fler burkar :0)
   Kram

 2. Josefin skriver:

  Kul att innehållet var lika trevligt som burken 🙂
  Det är bara att köra järnet på Friskis, känns alltid bra efter när passet är slut! Prova lite olika pass så hittar du säkert några favoriter.

  • Matilda till Fia skriver:

   Japp, det är ju så – det var superskönt när passet var över idag och jag faktist kände att jag levde och hade energi kvar. Tog del en aningen lungt idag så jag skulle vara säker på att orka hela timmen – nästa gång får jag ta i lite mer. Minns när jag tränade som mest på Friskis, då körde jag intensivpassen utan att bli allt fö trött – det var en härlig känsla. Tränar du fortfarande på F&S?
   Hoppas allt är bra :0)
   Kram

 3. Camilla skriver:

  Det gick säkert kanon på passet!! duktiga du!!
  kram

  • Matilda till Pilla skriver:

   TACK! Ja, det gjorde ju faktist det :0) Känns superskönt nu!
   Kramar i massor, massor vännen <3

 4. mamma skriver:

  Klart du fixar det! Gå på din envishet!Någonstans måste man ju börja!(säger jag som börjat och slutat så många gånger!!!)
  Kramar

 5. Evelina skriver:

  jag vill också träna!! jag har ju varit akriv i surahammars gymnastik förening sen 1993 (med undantag för de 2½ år i gävle) Så jag vill komma igång! I höst ska jag börja på zumba! Alla säger att det är superkul! Lite dansaktigt:) Kul att testa nå nytt, jag har bara gått på aerobics och tävlingsgymnastk..
  Hoppas du överlever i kväll!=)

  • Matilda till Evelina skriver:

   Å jag misstänkte att du är en riktig gymnast – coolt 😉 Snart är du på banan igen! Finns ju till och med gympa där de små barnen är med som ”vikter” hihi
   Kram

 6. carroP skriver:

  Har redan hittat flera stycken! tack för tipset!

 7. Josefin Hult skriver:

  Hoppas att din dag har varit bättre idag än din tidigare skitdag. Jodå, jag tränar fortfarande på friskis, börjar komma in i rutinerna igen efter julledigheten. Gotta keep it up…
  kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *