Lyxdricka

En god födelsedagspresent från mina killar, en kaffemaskin … där många goá drycker går att fixa till på ett kick 😉  Bl.a Marabou varm choklad, en vanlig kaffe, Cappuccino, Espresso, te eller som här en Latte Macchiato som har blivit min favorit.

KRAM

2 kommentarer

  1. Evelina skriver:

    Nu är ju jag te-drickare så så där jätte avis är jag inte, däremot min man är JÄTTEavis:) Han ska ev köpa en sån maskin för Tradera-pengarna (han har lite kameragrejer ute på tradera..) Jag får dricka choklad jag då, det är gott med en klick grädde;)
    Nu ska jag fortsätta med Bröllopsboken! Fått tummen ur och framkallat bilder, såå kul:) Kram!

    • Matilda till Evelina skriver:

      Ja, te är verkligen gott :0) Jag är också en te-drickare med undantag för kaffe 😉 Men… många lite te blir det i veckan. Dryckesaparaten jag fick är också toppen till te 😉 Fast utbudet av smaker är begränsat. Så, om Lars köper en kan du ju faktist göra någon kopp där du med. Hoppas allt är bra idag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *