Värmande Kusmi Te

 

Kusmi Te… är verkligen såå gott! Fick tre härliga smaker i jättefina burkar av min bror och hans lilla familj. Har aldrig smakat Kusmi te förut, men två av dessa det blev genast favoriter på te toppen –  Prins Valdimir & St Pétersbourg. Har sett att det finns många fler härliga smaker, så vid tillfälle skall jag med all säkerhet fylla på Kusmi förrådet 😉

Har jobbat idag och ser fram emot en dags ledighet i morgon. Skall bli såå skönt. Vädret ute har varit TÖ med besked som gett ISGATOR som inte är av denna värld. Sand och grus vad är det… I morse när jag skulle gå till bussen gick jag inte, utan jag skrillade framåt med skor på fötterna. Fanns inte en chans att jag skulle ta riktiga steg. Har jag gjort det har det blivit ortopedakuten nästa… och det vill jag inte. Har spenderat många timmar/dagar där i mitt liv och det räcker för nu, även om jag längtar tillbaka dit många gånger 😉 Nu börjar det frysa på, så vi får väl se vad morgondagen har att bju´på.

Ha en fin kväll och en riktigt god natt så ”ses” vi i morgon.

KRAM

En kommentar

  1. Lovisa skriver:

    Haha, ja men det är ju verkligen galet halt.. Har svurit för mig själv där jag halkade runt på dit och hemväg från jobbet 😉 Som en arg pensionär, hehe. Ortopedakuten håller vi oss borta ifrån 😉
    Åååh vilka fina tulpanbilder du tagit! Jösses vad jag längtar efter påsken nu helt plötsligt! För när det är påsk är våren NÄRA 😉 Och alla härliga färger som kommer då.. Nu är man trött på grått och trist!!
    Ha en riktigt skön ledig dag imorgon du med!! Det går prima att du länkar till min blogg, är ju bara kul 🙂 Då länkar jag till din med om det är okej? 🙂
    Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *