Fantasy Broline – TRAV

 

Jag har kört Fantasy Broline på travet… vilken grej!!!

Fantasy Broline är en hingst  född 2002. Han har gjort 52 starter varav 11 har slutat med seger och resulterat i 2 352 932 kr i insprungna pengar. Den största segern tog han 2006 då han vann Sprintermästaren för sin dåvarande tränare Robert Bergh.

 Den här veckan är det höstlov och i onsdags var det därför familjedag på Gävle travskola för de som kör där. Tyvärr slutade jag inte jag inte i tid för att se mina killar köra sitt ”lopp”, jag kom lagom till prisutdelningen.  Men min svärmor var med så publik hade killarna i allafall 🙂

Senare på kvällen då det var ordinarie kurs var det bara vi som dök till att börja med (två till ramlade in lite sent). Sonen fick därför välja om han ville köra eller rida monté och han valde det sista. Och eftersom det var så lungt fick jag chansen att prova köra för första gången!!! Vilken grej, något sådant tackar man inte nej till. Fantasy Broline som jag fick äran att köra är en STOR travhäst och för mig som inte är någon hästtjej var det med skräckblandad förtjusning jag gjorde honom klar för att köras. Tur var också att jag hade bägge mina pojkar i stallet som kunde hjälpa mig där det behövdes och självklart Camilla, ledaren, som instruerade mig så bra hur jag skulle sela 🙂 Körningen sedan var helt underbar. Faktist så är det bland det roligaste och mest muskelkrävande jag någonsin gjort. Att det ger sådan träning kunde jag inte för mitt liv kunna drömma om. Så vem vet, kanske har jag hittat en träningsform som passar mig?

3 kommentarer

  1. Evelina skriver:

    Oh, jag visste inte att du var hästtjej! Nu förstår jag varför du inte uppdaterat på länge, du verkar ha haft fullt upp på lovet, skoj:) Ja, brödet hade lite roligt namn, det var ju tom. så min man ”föll” för det bara för att det hette så;) Nehe, packa! Vi ska hinna med tåget, vi åker till Gävle i kväll 😀 Ha en bra kväll!! kram!

  2. mamma skriver:

    Travkusken Matilda! Vi kommer och hejar vid nästa V75 lopp! Kramar

  3. Evelina skriver:

    Jasså? haha, märkte jag inte! vad tror du? passar klänningen jag köpte?:) Blev så glad att jag hittade något RÖTT bland mamma-kläderna! Jo, vi har haft det bra, var på hockeyn i dag och nu ropar de från köket att efterrätten är klar! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *